Όροι Επιστροφών / Αλλαγών


 Η ομάδα της Eidiproikos.gr θέλοντας να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την παραγγελία σας, είναι κοντά σας καθημερινά από τις 9:00 με 14:00 τα πρωινά και από τις 18:00 με 21:00 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή (Τρίτη και Τετάρτη πρωί είμαστε κλειστά) για να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα: σταθερό του εργαστηρίου (+30) 2351062194 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

•           Για επιστροφές εντός Ελλάδας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερών . Για επιστροφές εξωτερικού, χώρες εντός Ε.Ε. ή για τρίτες χώρες υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων σύμφωνα με το βάρος και το μέγεθος του δέματος, από τον ενεργό τιμοκατάλογο της μεταφορικής εταιρείας εκείνης της περιόδου.

 •           Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται απ’ όλα τα έγγραφα
(πχ. απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο ή τυχόν προωθητικό υλικό του προϊόντος).

 

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΈΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  • Τα προϊόντα που εχουν πλυθεί, δεν δέχονται πισω. (Θα επιστρέφονται και θα χρεώνεται στον πελάτη ολο το ποσο του προϊόντος και των μεταφορικων της αρχικής παραγγελίας, συν την αποστολη της επιστροφής, όσες αποσταλθηκαν χωρίς ειδοποίηση στην επιχείρησή μας, Eidiproikos.gr )
  • Τα προϊόντα που έχουν δοθεί σαν ειδική παραγγελία ραφής, δηλαδη σε συγκεκριμένες διαστάσεις, δε θα δέχονται πίσω και θα αποστέλλονται πίσω ξανά στον πελάτη και θα ισχύει το ιδιο στις χρεωσεις των αποστολων με το παραπάνω παράδειγμα.
  • Τα προϊόντα που δουλεύουμε στην ιστοσελίδα μας, Eidiproikos.gr, είναι κυριώς κατόπιν παραγγελίας και αφού γίνει η παραγγελία, προχωράμε στην υλοποίησή της από το ιδιόκτητο εργαστήρι ραπτικής που διαθέτουμε για αυτόν τον σκοπό. Αυτο σημαίνει ότι ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ από παραγγελίες που δίνονται εξ' αρχής για ραφή απο εμάς (εκτός από τα έτοιμα είδη π.χ. πετσέτες, κουβερλί, κτλ).
    ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥΣ εφ' όσον έχουν κοπεί τα υφάσματα της συγκεκριμένης παραγγελίας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε μερική ή ολική επιστροφή των χρημάτων σας, θα πρέπει να στείλετε τα προϊόντα σας στην διεύθυνση που αναγράφεται στο σχετικό αποδεικτικό πληρωμής, εφ'όσον πληροί τους κανόνες επιστροφής του Eidiproikos.gr. Η καταβολή των χρημάτων γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας αμέσως μετά την παραλαβή της επιστροφής, (Το τμήμα του E-shop θα επικοινωνήσει μαζί σας). Τα έξοδα αποστολής της αρχικής παραγγελίας δεν επιστρέφονται.