Αρχική
Καλώς ήρθατε!

   Το Εργαστήρι Ραπτικής ΛΥΧΑΝΙΔΗ, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται από το 1995, στην πώληση και ραφή κουρτινών, κουρτινόξυλων, υφασμάτων παντός τύπου, τεχνοδέρματος, ξενοδοχειακών ειδών, προϊόντα για την εστίαση, ντύσιμο μαξιλαριών σαλονιού, αφρολέξ , μαξιλάρια ύπνου κάνοντας σχεδόν παντός τύπου ραφές, για να πετύχουμε το κατάλληλο επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα του πιο απαιτητικού πελάτη.
  Η εμπειρία της επιχείρησής μας άνθισε με την πάροδο του χρόνου, από την ένταξή μας στον τομέα των υφασμάτων (1995).

   Με τον πολυετή αγώνα της δημιουργικότητας,της επιμονής και του μόχθου της εργασίας μας, ανεβάσαμε το ποιοτικό αποτέλεμα ψηλά κρατώντας τις τιμολογιακές χρεώσεις μας χαμηλά(!). Με αυτόν τον τρόπο κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και προ παντώς, την αγάπη των πελατών μας!
Οι έμπιστες και σταθερές συνεργασίες του χονδρεμπορίου, μας οδήγησαν και οδηγούν καθημερινά στους συνεχώς αυξανόμενους δυνατούς δεσμούς εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται ανάμεσά μας, προσφέροντας νέα προϊόντα στην αγορά!-Το Εργαστήρι Ραπτικής ΛΥΧΑΝΙΔΗ, προσφέρει από το 1995, ποιοτικά προϊόντα, σε προσιτές & λογικές τιμές, για όλο τον κόσμο!


-Ράβει και υλοποιεί με αγάπη, τις παραγγελίες, αλλά και τα προϊόντα παραγωγής μας, όπως μαξιλάρια ύπνου, σεντόνια, ριχτάρια και ο,τι αλλο αναγράφεται σε κάθε προϊόν που αναφέρει το "Ράβεται εξ' ολοκλήρου από το Εργαστήρι Ραπτικής ΛΥΧΑΝΙΔΗ"_________________________________

Με εκτίμηση,

Οικογένεια ΛΥΧΑΝΙΔΗ

Εργαστήρι Ραπτικής ΛΥΧΑΝΙΔΗ

                 2351062194


Μαζί σας στο φυσικό μας κατάστημα, από το 1995!